Tu jesteś:
4
Składniki
5 porcja/porcje/porcji
- 700 g wody
- 1 kostka rosołowa
- 5 łyżek śmietany
- 50 g serka topionego
- ząbek czosnku
- 50 g cebuli
- jeden ziemniak (około 100 g)
- 400 g szparagów
- opcjonalnie koperek
-
6
12min
Czas całkowity 2minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
wszystkie składniki oprócz wody wkładamy do naczyni.
miksujemy 15 s obroty 10
dodajemy wodę
gotujemy 100 stopni 10 minut obroty 2
możemy krem posypac posiekanym koperkiem
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzBardzo dobry krem polecam
Bardzo dobry krem polecam
Ja robiłam z białych
Ja robiłam z białych
Alicj@
zamiast koperku, polecam
zamiast koperku, polecam posypać krem, prażonymi płatkami migdałowymi oraz lekko polać zupę kremem balsamico (świetnie przełamie smak szparagów). Taka wersja to połączenie świetnego smaku i niecodziennego wyglądu potrawy.Dobra opcja na bardziej wykwintny posiłek
a które szparagi do zupki
a które szparagi do zupki białe czy zielone ?
Potwierdzam bardzo dobra
Potwierdzam bardzo dobra zupka
dziś zrobiłam kolejny raz -
dziś zrobiłam kolejny raz - jest naprawdę super - POLECAM !!!!!!!
Alicj@
Właśnie ją zrobiłam
Właśnie ją zrobiłam REWELACJA,!!!!!, polecam
Alicj@
krem ma świetny delikatny
krem ma świetny delikatny smak, ja (niech żyją szczęśliwi alergicy) używam jako zagęstnika mąki ryżowej (na tę porcję ok 30 - 40g). Pozdrawiam.
co do szparagów to polecam
co do szparagów to polecam ten kremik przepyszny