Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
Pasta z oliwek
- 200 g zielonych oliwek
- 2-3 ząbki czosnku
- oliwa z oliwek, ilość wedle uznania
- świeża bazylia, listki z 1/2 doniczki
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
- Oliwki wyjąć z zalewy, umyć bazylię, obrać ząbki czosnku. Wszystkie składniki umieścić w naczyniu miksującym, miksować 3x 10 s obroty 10, po każdym razie zebrać składniki kopystką.
Sposób przygotowania:
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz