3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta twarogowa z brzuszkami łososia


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Pasta

  • 200 g twarogu chudego
  • 30 g cebuli, malutka cebula, przekrojona na 1/2
  • 2 brzuszki łososia, wędzone
5

Przygotowanie

    Pasta
  1. Cebulę siekamy w naczyniu miksującym - ob5/4s.

    Dorzucamy mięso z 2 sporych brzuszków łososia wędzonych (razem z tłuszczem spod miesa). Mieszamy ob2/5s. Dorzucamy twaróg i przyprawy (nie kombinujemy , jedynie sól i pieprz, ponieważ brzuszki łososia są bardzo aromatyczne). Miksujemy na gładka pastę - ob6/15s.

    Pasta jest rewelacyjnie delikatna, rozpływa się w ustach. Polecam z wielozbożowym tostem.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Zamiast brzuszków oczywiście można wykorzystać jakąkolwiek rybę wędzoną, ale brzuszki mają specyficzną, bardzo delikatną konsystencję.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Pasta zrobiona i połowy już

    Zgłoszony przez Grażyna Kamińska na stycznia 28, 2016 at 21:12.

    Pasta zrobiona i połowy już nie ma tmrc_emoticons.;) Pychotka, będę często robiła, bo brzuszki dają "niepowtarzalny" smak Love

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze