3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

zupa krem ze szparagów


Wydrukuj:
4

Składniki

5 porcja/porcje/porcji

  • 700 g wody
  • 1 kostka rosołowa
  • 5 łyżek śmietany
  • 50 g serka topionego
  • ząbek czosnku
  • 50 g cebuli
  • jeden ziemniak (około 100 g)
  • 400 g szparagów
  • opcjonalnie koperek
  • 6
    12min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki oprócz wody wkładamy do naczyni.

    miksujemy 15 s obroty 10

    dodajemy wodę

    gotujemy 100 stopni 10 minut obroty 2

    możemy krem posypac posiekanym koperkiem

     

    Smacznego

  2. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

  3. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

  4. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bardzo dobry krem polecam

    Zgłoszony przez Anetkic na maja 2, 2017 at 16:56.

    Bardzo dobry krem polecamSmile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ja robiłam z białych

    Zgłoszony przez alicj@ na listopada 2, 2013 at 10:33.

    Ja robiłam z białych tmrc_emoticons.)

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • zamiast koperku, polecam

    Zgłoszony przez willow86 na maja 21, 2013 at 23:35.

    zamiast koperku, polecam posypać krem, prażonymi płatkami migdałowymi oraz lekko polać zupę kremem balsamico (świetnie przełamie smak szparagów). Taka wersja to połączenie świetnego smaku i niecodziennego wyglądu potrawy.Dobra opcja na bardziej wykwintny posiłek tmrc_emoticons.;)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • a które szparagi do zupki

    Zgłoszony przez ilonaw na maja 17, 2013 at 15:56.

    a które szparagi do zupki białe czy zielone ?tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Potwierdzam bardzo dobra

    Zgłoszony przez akunia na maja 15, 2013 at 21:42.

    Potwierdzam bardzo dobra zupka tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • dziś zrobiłam kolejny raz -

    Zgłoszony przez alicj@ na maja 15, 2012 at 17:21.

    dziś zrobiłam kolejny raz - jest naprawdę super - POLECAM !!!!!!!

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Właśnie ją zrobiłam

    Zgłoszony przez alicj@ na maja 11, 2012 at 22:44.

    Właśnie ją zrobiłam REWELACJA,!!!!!, polecam

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • krem ma świetny delikatny

    Zgłoszony przez anna_maria na maja 23, 2011 at 17:59.

    krem ma świetny delikatny smak, ja (niech żyją szczęśliwi alergicy) używam jako zagęstnika mąki ryżowej (na tę porcję ok 30 - 40g). Pozdrawiam.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • co do szparagów to polecam

    Zgłoszony przez mu_nika na maja 19, 2011 at 15:53.

    co do szparagów to polecam ten kremik przepyszny tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze