3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Racuchy z kabaczka Ulki


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 1 średniej wielkosci kabaczek ok.750 g.
  • 1 cebula
  • 2 jaja
  • 100 g.mąki pszennej
  • sól,pieprz
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Obranego i wydrążonego z pestek kabaczka  kroimy w mniejsze kawałki i  ucieramy razem z cebulą w TM ok. 10 sek. obr.poz..5-6 a następnie przekładamy do miseczki.Do czystego naczynia TM zakładamy motylek dodajemy białka i ubijamy je na sztywno ok.1:30 min. obr.poz.3-4, zdjąc motylek i .dodac pozostałe składniki, delikatnie wszystko razem wymieszac ok.1 min. obr.poz.1-2.Obroty wsteczne

    Tak przygotowane ciasto smazyc na patelni , na złoty kolor , jak tradycyjne racuchy...

    Smaczego ;D

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Rewelacja! Wlasnie moje

    Zgłoszony przez jajciucha na lipca 16, 2013 at 11:02.

    Rewelacja! Wlasnie moje dzieci sie zajadaja i chwala tmrc_emoticons.-) Placuszki sa przepyszne i delikatne.

    " Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak, naprawdę wielcy sprawiają, że ty także możesz stać się wielki. "

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ja tam wszystko wrzucam razem

    Zgłoszony przez madz na sierpnia 20, 2011 at 14:38.

    ja tam wszystko wrzucam razem i miksuje (bez ubijania białka), są tak samo dobre i delikatne tmrc_emoticons.;) Taka opcja dla leniwych ;p

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Dziekuje bardzo

    Zgłoszony przez pepel75 na sierpnia 3, 2011 at 19:21.

    Dziekuje bardzo tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Witam kabaczek to inaczej

    Zgłoszony przez ulka49 na sierpnia 3, 2011 at 18:14.

    Witam kabaczek to inaczej cukinia tmrc_emoticons.Dtmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.-) Smile" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="tmrc_emoticons.)" width="19" height="19" />

    Pozdrawiam

    Ulka49

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Przepraszam, ale co to jest

    Zgłoszony przez pepel75 na sierpnia 3, 2011 at 17:28.

    Przepraszam, ale co to jest kabaczek. Smacznie wyglada

    Wyjechalam jako dziecko za granice, i sa dla mnie skladniki ktorych nie znam po polskutmrc_emoticons.(

    Dziekuje

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Dziękuję  Na pewno zrobię.

    Zgłoszony przez GUNIA na sierpnia 1, 2011 at 21:03.

    Dziękuję tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.-) Smile" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="tmrc_emoticons.)" width="19" height="19" /> Na pewno zrobię. Kabaczki latoś obrodziłytmrc_emoticons.D tmrc_emoticons.-D Lol" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/smileys/packs/Roving/lol.png" alt="tmrc_emoticons.D" width="19" height="19" />

     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Żółtka dodajemy razem ze

    Zgłoszony przez ulka49 na sierpnia 1, 2011 at 20:51.

    Żółtka dodajemy razem ze składnikami .. 

    Pozdrawiam ;D

    Ulka49

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Żółtka dodajemy razem ze

    Zgłoszony przez ulka49 na sierpnia 1, 2011 at 20:51.

    Żółtka dodajemy razem ze składnikami .. 

    Pozdrawiam ;D

    Ulka49

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • A czy żółtka też dodajemy?

    Zgłoszony przez GUNIA na sierpnia 1, 2011 at 13:16.

    A czy żółtka też dodajemy?

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze