Tu jesteś:
4
Składniki
2 porcja/porcje/porcji
kostki lodu
- 20 kostki lodu
- 350 g miąższu arbuza, bez pestek
- 100 gramów wermutu
- 20 gramów likieru blue curacao
5
Przygotowanie
do naczynia miksującego włożyć kostki lodu zmiksować 10 sek. obr. poz. 10 - przełożyć do dwóch szklanek
arbuz zmiksować 5 sek. obr. poz. 10 - ułożyć na lodzie
dodać po 50 ml wermutu oraz po 10 likieru blue curacao.
Do smaku można dodać odrobinę cytryny
smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
wcześniej arbuza można lekko zmrozić, wówczas drink będzie bardziej lodowy
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzdziękuję bardzo, tak również
dziękuję bardzo, tak również robiłam. nie działa-widocznie już tak wywrotowo u mnie musi być.
pozdrawiam
Zaczynamy od początku jak
Zaczynamy od początku jak edytujesz przepis to po kolei możesz otworzyć poszczególne części przepisu najeżdżając strzałką a zdjęcie masz pewnie u siebie w kompie odwrócone to najpierw obróć w swoim katalogu i wstaw jeszcze raz kasując te fotki .Myślę ,że pomogłam
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
głupia sprawa, ale nie widzę
głupia sprawa, ale nie widzę opcji edycji zdjęcia
Wejdź w przepis edytuj
Wejdź w przepis edytuj zdjęcie i obróć
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
z postawieniem na nogi jest
z postawieniem na nogi jest problem,kompletnie nie wiem jak to zrobić.
mam nadzieję,że będzie smakowało
Ależ to musi być pyszne. W
Ależ to musi być pyszne. W sam raz na niedzielny upał. Zdjęcie piękne, ale spróbuj "postawić je na nogi".
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"