Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
- 30 g sera, Camenbert
- 30 g Ementalera
- 30 g serka topionego
- 1 łyżka masła
- 1 kubeczek śmietany 18%
- 100 ml mleka
- 1 łyżka mąki
- 1 kostka rosołowa
-
6
15min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Sery, mąkę, kostkę rosołową i masło umieścić w naczyniu i zmiksować 15sek./obr.6. Dodać śmietanę i mleko, gotować 10min./obr.3/100st.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Sos jest fajnym dodatkiem do makaronu lub gotowanych na parze warzyw. Polecam
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzA kubeczek to ile? 200 ml? 150? 100?
A kubeczek to ile? 200 ml? 150? 100?
Proponuję zamiast gotowej kostki dodać robioną...
Proponuję zamiast gotowej kostki dodać robioną w tm. Jest lepsze.
Bardzo dobry sos - bardzo
Bardzo dobry sos - bardzo dziękuję. Ja używam go do nuggetsów
Bardzo dobry do naleśnikow z
Bardzo dobry do naleśnikow z pieczarkami
Mańka - najpiękniejsza z całej wsi
Wyglada apetycznie na pewno
Wyglada apetycznie na pewno spróbuję
grokasia13