3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU

  • 400 gramów groszku konserwowego z zalewą, Groszek Bonduelle w puszce
  • 30 gramów cebuli
  • 20 gramów oleju
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • 2 szczypty soli
  • 2 szczypty pieprzu, mielonego
  • 6
    7min
    Czas całkowity 7min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Do Blokada naczynia miksującego włożyć wszystkie składniki, gotować 7 min/100 stopni C/ obr.1
    Następnie wszystko zmiksować 20 s /obr. 10
    Podawać jako dodatek do mięs.
    Smacznego tmrc_emoticons.)
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz