Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
- 170 g cebuli
- 30 g ser, ka KIRI KIRI szynkowego
- 20 g mąki kukurydzianej
- 200 ml jogurtu naturalnego
- 2 kostki rosołowe
- woda
- otręby
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki, oprócz wody i otrąb, włożyć do naczynia i zmiksować - czas 40s, obr. poz. 7-8.
Uzupełnić wodą do 1 litra, gotować - czas 8min, temp. 100stopni, obr. poz. 2.
Po ugotowaniu nałożyć miarkę i przytrzymując zmiksować - czas 15s, obr. poz. 7-8.
Gotowe przelać do miseczki i posypać otrębami. Smacznego!
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzTo nie jest zupa którą można
To nie jest zupa którą można jeść w diecie Dukana - na pewno nie w fazie I i II: mąka kukurydziana - niedozwolona (co innego skrobia, ale to nie to samo), kostka rosołowa - również, a i serek Kiri Kiri też chyba nie jest niskotłuszczowy...
Niewątpliwie jest pyszna poprostu nie jest to "zupa Dukana".