Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
składniki
- 400 gramy kalafiora
- 100 gramów młodego zielonego groszku łuskanego
- 100 gramów ogorka zielonego
- 100 gramów ogórka kiszonego
- 50 gramów Pora
- 1 pęczków koperku świeżego
- 2 ząbki czosnku
- 50 gramów cebuli
- 200 gramów serka topionego
- 1 kostki rosołowa
- 30 gramów oleju
- 1,2 litra wody
-
6
40min
Czas całkowity 40minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego wkładamy por, cebulę i czosnek rozdrobnić 5s/obr.1
Dodać olej i pokrojony boczek, poddusić 3 min/veroma/"Obroty wsteczne" /obr.1
Dodać pozostałe składniki gotować 25 min/100C/"Obroty wsteczne" /obr,1
Zupa kalafiorowa - warzywna
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
można dodać np. parówki lub kiełbasę, doprawić solą i pieprzem, ja zamiast kostki rosołowej dodaję bulionetkę drobiową albo wieprzową
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWitam mam ochotę wypróbować
Witam mam ochotę wypróbować przepis ale ile boczku mam dodać