Tu jesteś:
4
Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
na masło
- 1,5 szklanki obranych ziaren słonecznika
- 2 łyżki masła kokosowego
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Słonecznik podprażamy na patelni na złocisto
Mielimy 5 sek, obr 5; następnie dodajemy masło kokosowe i mielimy kilka sek., obroty 7-10 do momentu uzyskania zadawalającej na masy (kremowa bądź z cząsteczkami).
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Przechowywać do 2 tygodni w temperaturze POKOJOWEJ.Bardzo fajnie komponuje się na kanapkach z dżemem.Nadaje się również jako dip do mięs.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzTak - masło i olej kokosowy to to samo ^_^
Tak - masło i olej kokosowy to to samo ^_^
Masło kokosowe to to samo co
Masło kokosowe to to samo co olej kokosowy?Czy stosować można w tym przepisie zamiennie?
Ciekawy przepis, chętnie
Ciekawy przepis, chętnie wypróbuję
Pozdrawiam
Agata