Tu jesteś:
4
Składniki
20 porcja/porcje/porcji
- 200 g Migdałów, w łupinach
- 150 g cukru
- 3 białka
- migdały, do dekoracji (opcjonalnie)
-
6
20min
Czas całkowity 10minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Rozgrzać piekarnik do temperatury 160ºC.
- Do naczynia miksującego wsypać migdały i cukier, zemleć 30 s/obr. 10, przełożyć do innego naczynia.
- Założyć motylek.
- Do czystego i suchego naczynia miksującego wlać białka, ubić na sztywną pianę 4 min/obr. 3.
- Dodać zmielone migdały z cukrem, wymieszać 15 s/obr. 1.
- Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładać łyżką masę, formując okrągłe ciasteczka, piec 10-15 min.
- Rozgrzać piekarnik do temperatury 160ºC.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Komentarze
OdpowiedzA really awesome post. We are truly thankful for...
A really awesome post. We are truly thankful for your retro bowl post. You will discover a lot of approaches after visiting your post.
That shows up to be super drift hunters however I...
That shows up to be super drift hunters however I am still not also certain that I like it. At any price will certainly look far a lot more right into it and also choose directly!