Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 płat ciasta francuskiego
- 1 pomidor (bez skóry)
- 1 ser, ek feta
- świeża bazylia
- sól
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Pomidora i listki bazyli rozdrobnić czas 5s./obr.9
Dodać ser feta oraz sól i utrzec na gładka masę czas 10s./obr.5Płat ciasta francuskiego posmarować masą, można jeszcze połozyć 2 lub 3 rzędy listków świerzej bazylii. Cisto zwinąć jak roladę, pokroić w 1cm plastry. Układać na blasze wyłożonej papierem, lekko docisnąć. Piec ok 12 minut w 200*C.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzŚwietne jako przekąska. Robi
Świetne jako przekąska. Robi się szybko. Bardzo fajne