3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Szynka z farszem chrzanowym


Wydrukuj:
4

Składniki

  • Składniki
  • 100 gmiękkiego twarogu
  • 100 g majonezu
  • 2 łyżki soku pomarańczowego
  • 2 jabłka
  • 4 łyżki tartego chrzanu
  • odrobina soli
  • 150 g szynki
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie



    1. Posiekac jabłka czas 5s./obr. 8 - przełożyć do innego naczynia.


      Założyc motylek i połączyć majonez z  twarogiem  na krem czas 1 min./obr.4. Zdjąc motylek, dodać sok poma­rańczowychrzan i posiekane jabłka czas 30s./obr.3. Doprawić do smaku.


      Na plasterkach szynki ułożyć war­stwę farszu chrzanowego. Szynkę zrolować, ułożyć na tacy i przybrać.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Sos jest za rzadki-nie nadaje się do nadziewania,...

    Zgłoszony przez Nicca na października 23, 2016 at 12:35.

    Sos jest za rzadki-nie nadaje się do nadziewania, bo cały płynie.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • W smaku całkiem niezły, tylko

    Zgłoszony przez panfisia na lutego 25, 2012 at 23:52.

    W smaku całkiem niezły, tylko bardzo rzadki... dodałam rozpuszczoną żelatynę.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • A gdzie ten chrzan i kiedy

    Zgłoszony przez gabi49 na stycznia 14, 2012 at 14:58.

    A gdzie ten chrzan i kiedy dodać?tmrc_emoticons.)

    GaBi


    "Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze