3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pieczeń drobiowa na kanapki :-)


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 500 g filetu z piersi kurczaka
  • 5 pieczarek
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 jajko kurze
  • 150 g cukinii
  • 1 nieduża marchewka
  • kawałek pora
  • 1 łyżeczka papryki mielonej słodkiej
  • 2 łyżeczki ziół-oregano,bazylia,tymianek,majeranek
  • 1 łyżeczka soli
  • pół łyżeczki pieprzu
  • 1 lyżeczka przyprawy do kurczaka
  • 1 łyżeczka papryki słodkiej mielonej
  • 80 g bułki tartej
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 21 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 21
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia włożyć warzywa i zmiksować czas 20 sek, obr.3-4. Przełożyć do osobnej miseczki.

    Do naczynia włozyć mięso  i zmiksować czas 20 sek, obr.3. Dorzucić warzywa, jajko, bułkę tartą, zioła i przyprawy. Wszystko wymieszać za pomocą kopystki czas 20 sek, obr.3-4.

    Mięso włozyć do foremki keksowej i piec w piekarniku w 180 stopniach przez 1 godzinę i 20 minut.

    Podawać z chlebem lub na zimno jako przekąskę.

    Smacznego tmrc_emoticons.-)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Wypróbowany...

    Zgłoszony przez ewikp na marca 5, 2018 at 21:51.

    Wypróbowany
    Bardzo dobra, delikatna.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • właśnie zrobilam, jest mega pyszna

    Zgłoszony przez darians na grudnia 5, 2016 at 15:54.

    właśnie zrobilam, jest mega pyszna tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Bardzo smaczna polecam

    Zgłoszony przez snowtech na listopada 7, 2016 at 11:26.

    Bardzo smaczna polecamSmile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Smaczne

    Zgłoszony przez Iwonka79 na października 10, 2016 at 11:18.

    Smaczne tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • czy dodajemy każdego zioła po

    Zgłoszony przez Zofia1954 na października 10, 2016 at 01:09.

    czy dodajemy każdego zioła po 2 łyżeczki

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pieczeń naprawde warta

    Zgłoszony przez daliadalia na listopada 13, 2014 at 20:21.

    Pieczeń naprawde warta polecenia ,wyszła super i co jest naj wazniejsze jest zdrowa bo wiesz co jesz a nie niewiadomo co ci zmielą w sklepie i upiekątmrc_emoticons.) Dziękuje za przepistmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zrobiona i zjedzona:)

    Zgłoszony przez daliadalia na października 21, 2014 at 16:44.

    Zrobiona i zjedzonatmrc_emoticons.) Naprawde dobra i na zimno i na ciepłotmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Witaj Kasiula ciesze sie ze

    Zgłoszony przez magi1 na czerwca 3, 2013 at 14:47.

    Witaj Kasiula tmrc_emoticons.D ciesze sie ze pieczen smakuje tmrc_emoticons.D bardzo czesto ja robie na kanapki tmrc_emoticons.D sprobuj takze pasztetu z drobiu tmrc_emoticons.D jest pyszny tmrc_emoticons.D dziekujeza komentarz i pozdrawiam tmrc_emoticons.D

    Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/


    Dziękuję Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • bardzo dobra pieczeń :) 

    Zgłoszony przez kasiulaSz na maja 14, 2013 at 10:05.

    bardzo dobra pieczeń tmrc_emoticons.)  robiłam bez cukinii bo nie miałam dałam kilka pieczarek wiecej i jest pycha, jutro robie kolejną porcje Cooking 9

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Mięso zawsze kroję na małe

    Zgłoszony przez magi1 na lipca 2, 2012 at 14:03.

    Mięso zawsze kroję na małe kawałki i mielę i nigdy mi się nie blokuje na nożach, pamiętaj żeby dawać max pół kg mięsa nie więcej na raz. Pozdrawiam

    Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/


    Dziękuję Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • W jakiej postaci mielisz

    Zgłoszony przez ariba20 na czerwca 27, 2012 at 20:27.

    W jakiej postaci mielisz mięso ?! tak aby się nie blokowała na nożach ? może jak jest podmrożone ?


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Cieszę się, że smakowała,

    Zgłoszony przez magi1 na czerwca 26, 2012 at 12:36.

    Cieszę się, że smakowała, pozdrawiamtmrc_emoticons.D

    Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/


    Dziękuję Smile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zrobiłam i wyszła pyszna.

    Zgłoszony przez Anna500 na czerwca 26, 2012 at 09:41.

    Zrobiłam i wyszła pyszna. Bałam się, że będzie sucha bo kurczak ale nie, jest rewelacyjna w smaku. Polecam wszystkimtmrc_emoticons.D

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze