Tu jesteś:
4
Składniki
1 porcja/porcje/porcji
- pieprz
- 2 łyżeczki musztardy ostrej
- 200 g Brokuła
- 100 g fety, lub innego sera solankowego
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Oczyścić brokuła, podzielić na małe kawałki, ułożyć na varomie i parować 20 min./ varoma / obrót 1.
Brokuła wystudzić, a nastąpnie zmielić 10 s./ obrót 5 (w razie gdyby zostały większe kawałki, czynność powtórzyć).
Dodać fetę, musztardę i pieprz i mielić kolejne 10 s./ obrót 4.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jeśli ktoś lubi, można dodać ząbek czosnku i zmielić go przed brokułem.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzbardzo smaczna,polecam.
bardzo smaczna,polecam.
dzisiaj i ja spróbuję - brzmi
dzisiaj i ja spróbuję - brzmi pycha!
ania_om
:)mój mąż jest zachwycony
mój mąż jest zachwycony
Oj, tak potwierdzam,
Oj, tak potwierdzam, smakowała wszystkim
____________
Mój blog kulinarny:
http://ziolowaszuflada.blogspot.com/
Bardzo smaczna pasta, dziś
Bardzo smaczna pasta, dziś robiliśmy ja na spotkaniu w biurze.
Dziękuję za komentarze
Dziękuję za komentarze cieszę się że smakuje. Wpadło mi jeszcze do głowy, żeby dodać do tej pasty orzechy włoskie lub pestki dyni...
Rewelacyjna pasta. Polecam
Rewelacyjna pasta. Polecam