3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Masło kokosowe


Wydrukuj:
4

Składniki

1 słoik/słoiki/słoików

wiórków kokosowych

  • 2 łyżeczek oleju kokosowego, nierafinowanego
  • 200 g wiórków kokosowych, nie siarkowanych
5

Przygotowanie

  1. Wsypać wiórki do kielicha, zmiksować 30s/obr. 10. Potem zganąć kopystką na dół i dalej mikosować na obrotach 3 do czasu uzyskania gładkiej masy. Ponownie zgarnąć na dół dodaj olej 5min/50-60 stopni/onr. 3-4. Na koniec zmiksować obr. 7, przelać do słoika i ostudzić. 

  2. Można dodać miód, daktyle, pastę waniliową albo ziarna wanilii - każdy według uznania.

    Ja uwielniam jeść ten krem prosto ze słoika tmrc_emoticons.)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz