Składniki
1 słoik/słoiki/słoików
wiórków kokosowych
- 2 łyżeczek oleju kokosowego, nierafinowanego
- 200 g wiórków kokosowych, nie siarkowanych
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Wsypać wiórki do kielicha, zmiksować 30s/obr. 10. Potem zganąć kopystką na dół i dalej mikosować na obrotach 3 do czasu uzyskania gładkiej masy. Ponownie zgarnąć na dół dodaj olej 5min/50-60 stopni/onr. 3-4. Na koniec zmiksować obr. 7, przelać do słoika i ostudzić.
Można dodać miód, daktyle, pastę waniliową albo ziarna wanilii - każdy według uznania.
Ja uwielniam jeść ten krem prosto ze słoika
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis rewelacyjny 😊
Przepis rewelacyjny 😊