Tu jesteś:
4
Składniki
- 600 g mięsa wieprzowego
- 10 łyżek bułki tartej
- 1 jajo
- sól, pieprz
- kilka ugotowanych jajek
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego włożyć lekko zmrożone kawałki mięsa i rozdrobnić 3 min. /obr.9. Do miesa dodać pozostałe składniki, przyprawić do smaku i wymieszać 30s/obr.5.
Obrane jaja obłozyc warstwą mięsa (ok. 0.5cm), obtoczyć w bułce tartej i usmazyć. Przed podaniem przekroić każdy ktlet na pół.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzale ładnie wyglądają i pewnie tak smakkują
ale ładnie wyglądają i pewnie tak smakkują
Pewnie się da tylko zawiń w
Pewnie się da tylko zawiń w folię
Wygląda fantastycznie, a da
Wygląda fantastycznie, a da się to zrobić na varomie? Może ktoś próbował i wie jak wyjdzie?