Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
panierka
- 250 g chleba czerstwego(wysuszonego)2 szczypty soli,pieprz opcjonalnie,dwa zabki czosnku,liście pietruszki,łyzeczka kolendry całej(kulki)
-
6
1min
Czas całkowity 1minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
do naczynia włozyć chleb,przyprawy,czosnek rozdrobnić 20s/obr od 5-10 zwiekszając stopniowo jeśli po zakończeniu nie jest dobrze rozdrobnione mozna powtórzyc czynność
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
przy rozdrabnianiu nałozyć miarkę.
inspiracja z ksiązki radość gotowania bułka tarta
Pięknie pachnie
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzDziękuję Lidziu za ocenke i
Dziękuję Lidziu za ocenke i komentarz, mysle ze nawet bardziej poczatkujacym sie przyda
Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com
FAJNIE, że ktoś daje też dla
FAJNIE, że ktoś daje też dla przypomnienia coś prostego i jednocześnie GENIALNEGO. Dziękuję i POZDRAWIAM " src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="" width="19" height="19">" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/love.png" alt="" width="19" height="19">
Lidka Abramowicz