Tu jesteś:
4
Składniki
1 osoba/osoby
piers z kurczka
- 1 jajko
- szczypty przyprawy, sol, pieprz,vegeta , papryka slodka
- bulka tarta, do obtoczenia
- 1 filety piers z kurczka
-
6
20min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
zmielic piers z kurczaka w TM (lekko zmrozona) dodac jajko , przyprawy, obtoczyc w bulce tartej, piec na glebokim oleju .
mozna podawac z ketchupem lub innymi sosami
chicken popcorn
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
zgarnac piers z kurczaka z miski
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzala_gotuje napisał: A gdzie
A gdzie napisane na czym i
A gdzie napisane na czym i ile piec
Jutro muszę skosztować
Jutro muszę skosztować wygląda rewelacyjnie
Bardzo smaczne sądzę że super
Bardzo smaczne sądzę że super przekąska dla najmlodszych