Składniki
- 1/2 marchewki
- 1 ziemniaki
- 1/2 korzenia pietruszki
- 1 buraków
- 40 g ryby, np: dorsz, halibut
- 1 łyżeczki oliwy z oliwek
- ew. posiekana natka pietruszki
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
1. Warzywa wcześniej obrane i dokładne umyte (marchew, ziemniak, pietruszka, burak) włożyć do naczynia, zmiksować 5s/obr4
2. Przełożyć warzywa i rybę do koszyczka, , do naczynia wlać ok 0,5l wody ustawić 25 min/Varoma/obr1
3. Ugotowane warzywa z rybą przełożyć do miseczki pola c oliwą z oliwek i posypać natką pietruszki.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Czas miksowania warzyw można wydłużyć jeśli nasza pociecha woli drobniejsze kawałki
Pod koniec gotowania zmniejszyć temperaturę do 100 lub 90 stopni by uniknąć przy wrzeniu wylewania się potrawy z kielicha..
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz