Tu jesteś:
4
Składniki
0 litr/litra/litry/litrów
Sok pomarańczowo-arbuzowy
- 500 g obranych pomarańczy
- 250-300 g obranego arbuza
- 400 g kostek lodu
- 50 g cukru
-
6
3min
Czas całkowity 3minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
-
9
5
Przygotowanie
- 1.Do naczynia miksująego włożyć:
-pomarańcze
-arbuza
-cukier.
Zmiksować-1min./obr.8
2.Dodać kostki lodu i rozdrobnić-25sek./obr.8-10
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Jeśli ktoś woli słodszy sok-można dodać więcej cukru lub miodu.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis byłby fajny, ale cukier psuje wszystko
Przepis byłby fajny, ale cukier psuje wszystko