Tu jesteś:
4
Składniki
- 5 zòltek
- 300 gramów cukru
- 400 gramów mleka pełnotłustego
- 200 gramów vina Marsala,bialego pòlwytrawnego
- 150 gramów alkoholu 95%
- wanilia burbońska, mielona, szczypta
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Przechowywac w lodòwce
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSpròbujcie Marsala al
Spròbujcie Marsala al uovo.Chyba najlepiej do tego pasuje. Vov swietny likier bardzo lubiè.
Okreslilam dokladniej,
Okreslilam dokladniej, jakiego Marsala uzywam. Kolor, dokladnie nie jest bialy, a slomkowy. Ma 17% . Wanilia nie jest konieczna, jesli ktos nie lubi. Mozna ewentualnie pominac, gdyz nie jest skladnikiem podstawowym
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni
Ponieważ wino Marsala jest
Ponieważ wino Marsala jest określeniem na różne wina włoskie (może być słodkie,wytrane,białe czerwone) należałoby dokładniej sprecyzować rodzaj wina.
Czy koniecznie musi być wanilia burbońska?