Składniki
300 g
Spaghetti
- sól
- 2 łyżeczki oliwy
- 1500 g wody
- 250 g spaghetti
Sos
- 500 g sosu pomidorowego
- 2 ząbki czosnku
- 100 g plasterków salami
- 200 g sera feta
- oregano
- Bazylia
- 2 łyżeczki oliwy
-
6
30min
Czas całkowity 30minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Sos pomidorowy, czosnek, pokrojone w paski salami, bazylię, oregano i oliwę umieścić w TM - "Blokada naczynia miksującego" /18min./100st./obr.2.
Po około 7 min. gotowania dodać ser feta.
Do TM wlać 1500 g wody, 2 łyżeczki oliwy i sól - "Blokada naczynia miksującego" /12min./100st./obr.1.
Przez otwór w pokrywie powoli dodawać spaghetti, gotować czas podany na opakowaniu - "Blokada naczynia miksującego" /"Obroty wsteczne" /90st./obr.1.
Odcedzić na przystawce Varoma.
Sos
Makaron
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWyglada całkiem apetycznie.
Wyglada całkiem apetycznie. Odkładam do przetestowania w niedalekiej przyszłości.
Jacek
"Nieważne co gotujesz - ma smakować i już"
Klase
Klase