Tu jesteś:
4
Składniki
0 porcja/porcje/porcji
Przyprawa do ryby
- 2 łyżki Sòl morska, (himalajska)
- 3 łyżki Estragonu
- 3 łyżki Kopru suszonego
- 3 łyżki Natki pietruszki suszonej
- 1 łyżeczki Pieprzu kolorowego mielonego, (2 łyżeczki ziarnistego)
- 1 łyżeczki Kolędry mielonej, (2 łyżeczki ziarnistej)
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Wszystkie składniki wsyp do "Blokada naczynia miksującego" i ustaw 15sec/obr 10. Z założoną miarka na pokrywe.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Polecam urzyć swoich domowych suszonych ziòł - koperku, natki pietruszki.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz