Tu jesteś:
4
Składniki
- 1 selera, duży
- 400 g pieczarek
- 2 g cebule
- 200 g masła
- 1 kostaka grzybowa, rozpuszczona w 1 MT wrzącej wody
- 200 g bułki tartej
- pieprz, Vegeta, bazylia, zioła prowansalskie
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia miksujacego włożyć seler, pieczarki, cebulę. Rozdrobnić 10s., obr.5.
Dodać masło, kostkę grzybową i przyprawy. Dusić 15-20 min. ,temp.100st., obr.2. Wystudzić.
Do wystudzonej zawartości w TM dodać żółtka, bułkę tartą. Wymieszać 30s., obr.5. Przełożyć do innego naczynia.
Do suchego naczynia miksującego włożyć motylek, wlać białka. Ubić czas ok.2-3 min , obr.3
Wszystko połaczyć razem delikatnie.
Wlać do formy i piec około 45 min w temp.170 st.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzna śśieta jak znalazl
na śśieta jak znalazl
Mańka - najpiękniejsza z całej wsi
A ile jajek?
A ile jajek?
A ile jajek?
A ile jajek?
smaczne, ale troszkę za dużo
smaczne, ale troszkę za dużo masła i dla zaostrzenia smaku dałam curry polecam! cebuli 20 nie 2
Aganiok