3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

pasta z makreli


Wydrukuj:
4

Składniki

pasta

  • sól do smaku
  • 1 cebulka dymka
  • makrela wędzona bez skóry i bez ości
  • 4 łyżki majonez wykonany w TM
  • pieprz cayenne,lub pieprz czarny, opcjonalnie
  • 120 g ser żółty kostka
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
5

Przygotowanie

    pasta z makreli
  1. do naczynia wrzucic ser żółty pokrojony w kostkę,rozdrobnić 10s/obr7,wrzucic pozostałe składniki,cebulke dymkę pokrojona drobno,wymieszać 20s/Obroty wsteczne/obr2

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Smaczna i szybka

    Zgłoszony przez agatugotuje na listopada 28, 2020 at 22:41.

    Smaczna i szybka

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Bardzo dobry przepis. Może

    Zgłoszony przez bea.jan na maja 29, 2015 at 19:40.

    Bardzo dobry przepis. Może mniej sera tylko. Dodałam też czerwonej papryki. 

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Zrobione - zjedzone . W

    Zgłoszony przez Kajka na marca 27, 2014 at 19:47.

    Zrobione - zjedzone tmrc_emoticons.) . W przyszłym tygodniu powtórka.... Cooking 1

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Słuchajcie odnośnie proporcji

    Zgłoszony przez Lidka Abramowicz na października 22, 2013 at 10:05.

    Słuchajcie odnośnie proporcji składników w niektórych potrawach (może oprócz ciast) traktujcie lekko na luzie.

    Tego sera i innych składników możemy dodać wg własnego uznania. Nie trzeba się martwić, ze sera dam o 50 g za dużo.

    tmrc_emoticons.;) tmrc_emoticons.;-) Wink" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/wink.png" alt="tmrc_emoticons.;)" width="19" height="19">tmrc_emoticons.) tmrc_emoticons.-) Smile" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/smile.png" alt="tmrc_emoticons.)" width="19" height="19">

    Lidka Abramowicz

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Lidziu dziekuje za rade

    Zgłoszony przez agulinka na października 21, 2013 at 15:31.

    Lidziu dziekuje za rade skorzystam następnym razem tmrc_emoticons.)

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • :bigsmile:ok 

    Zgłoszony przez agulinka na października 21, 2013 at 15:30.

    Big Smile Big Smileok 

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Bardzo smaczna pasta. W rybie

    Zgłoszony przez Lidka Abramowicz na października 21, 2013 at 13:28.

    Bardzo smaczna pasta. W rybie można pozostawić drobne ości (są b. zdrowe) i wtedy wszystko razem dokładnie zmiksować 20- 30 sek/ obr 10. Polecam i POZDRAWIAM serdecznie.Party" src="http://www.przepisownia.pl/sites/all/modules/contrib/smileys/packs/Roving/party.png" alt="Party" width="19" height="23">

    Lidka Abramowicz

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ja nie dam... ale moja

    Zgłoszony przez anka25 na października 21, 2013 at 12:43.

    Ja nie dam... ale moja genialna siostra wrzuciła kiedyś całą rybkę, bo nie pisało w przepisie, że trzeba pozbyć się skóry i ości ;o) więc warto takie informacje podawać w przepisach. Nie dla wszystkich jest to tak oczywiste jak dla twórcy przepisu ;o) Przepis ciekawy... dodaję do wypróbowania. Pozdrawiam.

    ;o)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • ciesze się dziękuję z

    Zgłoszony przez agulinka na października 19, 2013 at 19:33.

    Love ciesze się dziękuję z akomentarz mile widziana ocenka Big Smile Cooking 6 Love

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Pasta wyszła wyśmienita 

    Zgłoszony przez jagodzianka na października 19, 2013 at 18:29.

    Pasta wyszła wyśmienita  bardzo dobry przepis  tmrc_emoticons.) Love  polecam

    Pozdrawiam Krystyna

    Krystyna

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • oj Aniu no przeciez nie dasz

    Zgłoszony przez agulinka na października 17, 2013 at 20:47.

    oj Aniu no przeciez nie dasz makreli ze skórą Big Smile Big Smile

    poprawione odnosnie sera

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Rozumiem, że makrelę trzeba

    Zgłoszony przez anka25 na października 17, 2013 at 15:47.

    Rozumiem, że makrelę trzeba wcześniej obrać ze skóry i powyciągac z niej ości? A ile to jest "1/2 kostki sera żółtego"?

    ;o)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • przepyszna wyszła,lepsza niż

    Zgłoszony przez agulinka na października 13, 2013 at 13:16.

    przepyszna wyszła,lepsza niż ręcznie wykonana tmrc_emoticons.D

    Kuchniamaryny - zapraszam na mój blog kulinarny. Kuchnia prosta metodą tradycyjną a także z wykonaniem TM, szybkie dania...więcej na blogu, serdecznie zapraszam www.marynawkuchni.wordpress.com


     

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze