Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
- 120 g białego wina, wytrawnego
- 120 g cukru
- 6 żółtek
-
6
12min
Czas całkowity 12minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Na noże w naczyniu miksującym założyć motylek.
- Włożyć wszystkie składniki, podgrzewać 9 min/70ºC/obr. 3.
- Przełożyć do kieliszków do wina, serwować.
- Na noże w naczyniu miksującym założyć motylek.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Komentarze
OdpowiedzPyszne super alternatywa na wykorzystanie wina...
Pyszne super alternatywa na wykorzystanie wina wytrawnego
Super, polecam
Super, polecam
Również polecam- przepyszne.
Również polecam- przepyszne.
Pyszne. Polecam.
Pyszne. Polecam.
Ja zrobiła z winem domowym i
Ja zrobiła z winem domowym i to ze słodkim. Wyszło świetnie po prostu "niebo w gębie". Polecam.
Czy można przetrzymywać w
Czy można przetrzymywać w lodówce
:) kiedyś próbowałam zrobić
kiedyś próbowałam zrobić mikserem, niestety zawsze się warzyło. tu wyszło rewelacyjne tylko wino miałam półwytrawne i nie do końca był ten smak,