Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
banany
- 250 g mascarpone, z lodówki schłodzone
- 100 g śmietana 30%, z lodówki schłodzone
- 30 g cukru
- 1 opakowania cukru waniliowego
- 1 szczypty cynamon mielony
- 550 g banany, banany w kawałkach mrożone
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. cukier i cukier waniliowy zmiksować 10s/ obr.10
2. wrzucić banany 50s/ obr.8 zgarnąć kopystką
3. Wrzucić resztę składników 30s/ obr.6
4. Przełożyć do miseczek wstawić do zamrażalnika na około 30 min.
przed podaniem zmixować pomarańcze i wyłożyć na wierzch przydekorować świeżymi liśćmi mięty opcjonalnie jak na zdjęciu.
Smacznego
tutaj kroki przygotowania przepisu
Lody bananowe mięta i cynamon.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz