Tu jesteś:
4
Składniki
- 120 g cebuli
- 1 eszalotka
- 1 ząbek czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
- 200 g cukinii
- 300 g bakłażana
- 150 g pomidorów, bardzo dojrzałych
- 100 g czerwonej papryki
- zioła prowansalskie
- sól, pieprz
-
6
5min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do miski włożyć cebulę, eszalotkę i czosnek i zmiksować 7 sek/ obr 5. Za pomocą szpatułki zebrać ze ścianek cebulę na dół.
Dodać oliwę i ustawić 5 min/ temp. 100'/ "Obroty wsteczne" / "Mieszanie" .
W międzyczasie umyć i pokroić w dużą kostkę pozostałe warzywa.(min. 2 x 2 cm.)
Po zakończeniu, dodać wszystkie warzywa i zioła do miski, posolić, popieprzyć i ustawić 30 min / temp. 100' / "Mieszanie" / "Obroty wsteczne" .
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzUwielbiam ta potrawe. Robie
Uwielbiam ta potrawe. Robie ja na kilka sposobow w zaleznosci od potrzeb , miele drobniej na sos, grubiej do ryzu, wiecej mniej baklazana itp itd !! UWIELBIAM ! Dzis jest z pulpecikami wegetarianskimi i makaronem !! PYCHA
pychaaaa !!!
pychaaaa !!!