3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa rybna


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

  • szczypta bazylii
  • szczypta koperku
  • 1300 litra wrzątku
  • 1/4 łyżeczki pieprzu
  • 250 g łososia, świeżego
  • 1 pstrąg, świeży, sprawiony, razem z głową
  • 1 kostki Bulionu warzywnego, wykonanego w TM
  • 1 pomidor, przekrojony
  • 200 g ziemniak, pokrojony w słupki
  • 1 marchew
  • 1 cebula
  • szczypta majeranku
  • szczypta tymianku
  • szczypta rozmarynu
  • szczypta estragonu
  • 6
    20min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 5 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 5
      Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia wkładamy cebule i marchew 3 s/obr.5

    zgarniamy ze ścianek naczynia

  2. wkładamy ziemniaki , kostkę warzywną

  3. wstawiamy koszyk z rybą i przyprawami15min/Varoma/obr. 1Obroty wsteczne

  4. po ugotowaniu odzielamy mięso od ości i dodajemy do naszej zupki

  5. Życze smacznegotmrc_emoticons.)

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Koszyczek
    Koszyczek
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz