Tu jesteś:
4
Składniki
- 500 gramów filet z dorsza
- 2 porcji cebula
- pół szkl mleko 3,2%
- pół szkl bułki tartej
- 3 jajka surowe
- sól, pieprz do smaku
- 2 łyżek margaryna
- sok z cytryny
- natka pietruszki, suszona
-
6
45min
Czas całkowity 15minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
1. Bułkę namocz w mleku i odciśnij.
2. Cebulę i suchą natkę pietruszki posiekaj 4sek/obr5 . Dodaj bułkę odciśniętą z mleka i filety bez skory, jajka, sól pieprz, margarynę 4sek/obr4.
3. Zawiń w pazłotko w rulon uformuj. Wstaw do waromy, ustaw czas 30min/ waroma/obr2
4. Skropić gotowy klops sokiem z cytryny.
Klops najlepszy jest na gorąco, pokrojony w plastry i polany masłem.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzhttps://www.jinftry.com/product_detail/STM32F207VE...
https://www.jinftry.com/product_detail/STM32F207VET6
Thanks for giving me amazing web link, i am so...
Thanks for giving me amazing web link, i am so happy birthday whatsapp status video download wishes message sharing to may friends...
I really like your posts. Thanks for this useful...
I really like your posts. Thanks for this useful information cookie clicker
Your recipes are excellent. I will follow it and...
Your recipes are excellent. I will follow it and cook a lot of yummy dishes. Have a nice day! spacebar clicker
the "KLOPS RYBNY" theme excels in this classroom...
the "KLOPS RYBNY" theme excels in this classroom 6x aspect. Its visually stunning design immediately captures attention and leaves a lasting impact on visitors. The theme boasts a modern and elegant aesthetic, featuring clean lines, appealing typography, and balanced color schemes.
Po usmażeniu, bloxd io przełóż klopsiki na...
Po usmażeniu, bloxd io przełóż klopsiki na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.
This recipe is rather detailed. This weekend, I'll...
This recipe is rather detailed. This weekend, I'll cook for my family and practise. basketball stars
This recipe is too complete. I will practice and...
This recipe is too complete. I will practice and cook for my family this weekend word hurdle
I'll read your stuff more often, I swear. When you...
I'll read your stuff more often, I swear. When you have some spare time, I'd love for you to join me in playing the video game slope game that I just discovered.
I may have forgotten how to make my favorite fish...
I may have forgotten how to make my favorite fish cakes, rolling ball 3d but I will learn and do it again tonight because your website reminds me of this delicious dish.
: Kasiu patrze na zdięcie i
: Kasiu patrze na zdięcie i mi " ślinka leci" bardzo lubię ryby.Dziękuję za przepis na pewno wypróbuję.Pozdrawiam
Przepis jest bardzo smaczny:p
Przepis jest bardzo smaczny . Najczesciej robie tego "pulpeta" z tunczykiem, dodaje nadzienie do srodka, studze i jemy go raczej na zimno...No i tradycyjnie robie go na wigilie Z dorsza, zas robie pulpeciki z twarozkiem i cytryna . Poniewaz moje przepisy sa troche inne, wypròbuje Twòj I dam znac, oczywiscie
Zycie jest po to by tanczyc !!! Mozna na parkiecie i ... w kuchni