Tu jesteś:
4
Składniki
3 osoba/osoby
sos
- 50 g musztardy
- 200 g wody
- 50 g octu
- 1 łyżeczki pieprzu
- 1 łyżeczki kminku mielonego
- 1 łyżki suszonego oregano
- 3 ząbki czosnku
- 200 g cebuli
- 100 g oliwyz oliwek
- 100 g Ketchupu
- 20 g cukru
mięso
- sól, pieprz
- 5 plastrów pomidorów suszonych z oleju
- 4 plastry sera żółtego
- 4 plastry szynki szwarcwaldzkiej
- 500 g pierś z indyka, bez skóry
-
6
40min
Czas całkowity 40minPieczenie / Gotowanie -
7
Średni
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego "Blokada naczynia miksującego" włożyć wszystkie składniki, zmiksować 30 sekund, stopniowo zwiększając obroty od 5 do 10. Następnie nałożyć przystawkę Varoma i gotować 40 minut, Varoma, obroty 2. Po ugotowaniu, odstawić na 10 minut.
Sos
Mięso
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
uważać żeby się nie poparzyć
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzJest przepyszne
Jest przepyszne
Robiłam już kilka razy. Świetny przepis....
Robiłam już kilka razy. Świetny przepis. Dziękuję za pomysł
Szybko, łatwo i przyjemnie!
Szybko, łatwo i przyjemnie! Bardzo smaczne!
Super sos
Super sos
Wyszlo super mimo ze nie
Wyszlo super mimo ze nie zawijalem w folie za gapiostwa.
Ciekawy przepis
Ciekawy przepis
zrobiłam ten sos, czuć tylko
zrobiłam ten sos, czuć tylko ocet nic więcej, za duża ilość octu niestety nie da się go jeść, mąż stwierdził to samo i sos nadaj się do wyrzucenia, a szkoda
Bardzo dobre - sos jest
Bardzo dobre - sos jest fantastyczny )))